Αρναούτη: “Ελεγα στον Παντελίδη να μην τρέχει και αυτός πάταγε το γκάζι”

Σε αποκαλύψεις σχετικά με το βράδυ του τροχαίου ατυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, προχώρησε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η Μίνα Αρναούτη.

Η Μίνα Αρναούτη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να μείνει σε καταστολή και να χρειαστεί πολύμηνη θεραπεία ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε 13 χειρουργεία.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Πίστευα ότι θα είναι ένα σπίτι που θα μαζευόμασταν και όχι χώρος διαμορφωμένος ειδικά για αυτόν το σκοπό.

Χρειαζόσουν τουλάχιστον 5000 ευρώ για να μπεις στο παιχνίδι κι έτσι εμείς απλώς περιμέναμε πότε ο Παντελής θα τελειώσει για να φύγουμε. Θυμάται.

Δεν πρόλαβα να σκεφτώ τίποτα, σε δευτερόλεπτα τρακάραμε.

Ο Παντελής αύξησε ξαφνικά ταχύτητα. Παρότι του έλεγα να μην τρέχει, δεν με άκουγε.

Όταν συνειδητοποίησα ότι αυξάνει ταχύτητα, μετακινήθηκα από το κέντρο των πίσω καθισμάτων, που καθόμουν, στα δεξιά πίσω από το συνοδηγό και έβαλα ζώνη.

Καταλάβαινα ότι πάμε για τον τοίχο, έχω υπάρξει ξανά θύμα τροχαίου στο παρελθόν και στιγμές πριν την σύγκρουση προσπάθησα να σκεφτώ σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου να πάω για να χτυπήσω λιγότερο.

Θυμάμαι ότι γύρναγε το αμάξι, άκουγα εκκωφαντικούς θορύβους από τις λαμαρίνες και τα χαλίκια που έμπαιναν στο αυτοκίνητο.

Δεν έχω πολλές αναμνήσεις από τα λεπτά μετά το τροχαίο.

Η Φρόσω μου είπε ότι καλούσα σε βοήθεια και φώναζα τον Παντελή, αμυδρά θυμάμαι ότι πίστευα πως έχει λιποθυμήσει.

Το τζίπ διαπέρασαν 5 λαμαρίνες. Η μία σκότωσε τον Παντελή κι άλλη μου τρύπησε τον ώμο και τον πνεύμονα.

Δεν πρόσεξα αν φορούσε ζώνη.

Σιγά-σιγά μου έρχονται κάποιες εικόνες από εκείνες τις στιγμές, θυμάμαι ότι είδα τον Παντελή πεσμένο αλλά δεν μπορώ να περιγράψω σε ποια θέση ήταν».

ΠΗΓΗ