Πρωτοφανές: Συνήγορος και δικαστής πιάστηκαν στα χέρια!

Πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ δικαστικού λειτουργού και δικηγόρου σημειώθηκε χτες Τρίτη στο Ειρηνοδικείο Χανίων.

Όπως κατήγγειλε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» γνωστή δικηγόρος των Χανίων, φέρεται να σπρώχτηκε χθες από δικαστή, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πάτωμα και να χτυπήσει στο κεφάλι. Σύμφωνα με την ίδια την καταγγέλλουσα, χρειάστηκε να μεταφερθεί, μάλιστα, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ομως υπάρχει και η άλλη εκδοχή αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η συνήγορος επιτέθηκε στον συγκεκριμένο δικαστικό λειτουργό, τραβώντας του τη γραβάτα! Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικαστής απώθησε τότε τη δικηγόρο, η οποία φέρεται εν συνεχεία να προφασίστηκε τραυματισμό και να κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στη εφημερίδα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Ιωάννης Δασκαλάκης, ανέφερε ότι όντως υπήρξε επεισόδιο μεταξύ δικαστικού και δικηγόρου, συμπληρώνοντας ότι σήμερα θα ζητηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Σύλλογο για να διαλευκανθεί η επίμαχη υπόθεση.

 

«Πού ζούμε; Δεν ξέρω τι να πω… Εγώ βεβαίως θα υποβάλω – γιατί αλλιώς θα το ξανακάνει σε άλλον συνάδελφο – μήνυση σε βάρος του. Είναι πρωτοφανές ένας δικαστής να δείχνει τέτοια συμπεριφορά σε συνήγορο την ώρα που κάνει τη δουλειά του. Τέτοιοι άνθρωποι δεν τιμούν το λειτούργημα που ασκούν (…). Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν τιμούν την ελληνική Δικαιοσύνη. Μπορούσα να πάθω “χοντρή” ζημιά. Ο γιατρός μού είπε ότι, αν είχα χτυπήσει λίγο πιο κάτω, μπορούσα να μείνω στον τόπο. Είναι αυτά πράγματα για να γίνονται στα ελληνικά δικαστήρια εν έτει 2018;», δήλωσε η συνήγορος.

 

ΠΗΓΗ