Έλεος: Αντιδράσεις στο Βόλο για την ένταξη προσφυγόπουλων σε σχολείο- Απειλές κατά του διευθυντή!

Να λάβει μέτρα μετά τις απειλές που δέχεται ο διευθυντής του Γυμνασίου Ιωλκού θέλησε ο Προϊστάμενος Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης.

Ο διευθυντής του σχολείο δέχθηκε τα πυρά επειδή φοιτούν στο σχολείο προσφυγόπουλα, με τον κ. Σαβελίδη να τονίζει «δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να απειλεί διευθυντή δημοσίου σχολείου που κάνει σωστά τη δουλειά του».

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο διευθυντής τόνισε ότι όλα τα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο στο Βόλο σε διάφορες δομές φοιτούν κανονικά σε δημοτικά, γυμνάσια και Λύκεια χωρίς κανένα πρόβλημα.

«Δυστυχώς είχαμε έντονες αντιδράσεις γονέων από το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Ιωλκού. Πριν 20 μέρες περίπου τους ενημερώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου εξηγώντας ότι οι κίνδυνοι βρίσκονται εκτός του σχολείου και όχι εντός και ότι όλα τα παιδιά για μας είναι μαθητές του ελληνικού σχολείου. Οι περισσότεροι γονείς ενστερνίστηκαν τις απόψεις μας και άρχισαν τα μαθήματα.

Όμως κάποιοι γονείς συνεχίζουν να αντιδρούν στο Γυμνάσιο Ιωλκού, χωρίς δικαιολογία θα έλεγα. Έχουν κάποια επιχειρήματα του στυλ «ξέρεις αυτά χειρίζονται χειροβομβίδες και όπλα και άλλα». Απορώ πως αύριο μεθαύριο θα πάνε στο σχολείο να ρωτήσουν για την πρόοδο των παιδιών τους και θα αντικρίσουν στα μάτια αυτά τα παιδιά», είπε ο διευθυντής του σχολείου.

ΠΗΓΗ