Συνελήφθη ο αστυνομικός τον οποίο κρατούσαν αιχμάλωτο οι Πακιστάνοι

Οι υποψίες των αστυνομικών αρχών από την αρχή είχαν στραφεί κατά του αστυνομικού ο οποίος βρέθηκε αιχμάλωτος, φιμωμένος και χτυπημένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια, με έξι Πακιστάνους να τον φυλάνε.

Σήμερα ο αστυνομικός συνελήφθη για ληστεία κατά συναυτουργία αφού αποδεικνύεται ότι μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του, οι οποίοι καταζητούνται και είναι ενδεχόμενο να είναι και αυτοί αστυνομικοί, είχαν πάει για να ληστέψουν τους Πακιστανούς, οι οποίοι έκαναν εμπόριο λαθραίων τσιγάρων!

Ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως οδηγός Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε τη δική του εκδοχή σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν.

«Ήμουν με μοτοσυκλέτα, είδα δυο άτομα τους οποίους θεώρησα ύποπτους για λαθρεμπόριο, φώναζαν έντονα, τους δήλωσα ότι είμαι αστυνομικός και όταν τους ρώτησα τι γίνεται μου επιτέθηκαν και άρχισαν να με χτυπούν», είπε αρχικά στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες.

Στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως ακολούθησε τους Πακιστανούς μέσα στην πολυκατοικία και πως κατάφερε να τους εγκλωβίσει στον δεύτερο όροφο. «Επιτέθηκαν και πάλι εναντίον μου, αμύνθηκα, όμως ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος και βγήκαν άλλα 15 άτομα. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατόρθωσαν να με βάλουν στο διαμέρισμα», δήλωσε ο 34χρονος.

Στην προσπάθειά του να αμυνθεί -όπως λέει- κατάφερε να φτάσει κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου, το οποίο όμως δεν είχε χερούλι με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δραπετεύσει: «Με έριξαν κάτω, άρχισαν να με χτυπούν και με έδεσαν με ένα σεντόνι πάνω σε μια καρέκλα. Συνέχιζαν να με χτυπούν με ένα σκαμπό και να με γρονθοκοπούν. Ένας κράταγε και μαχαίρι. Αισθάνθηκα έναν πόνο στο δεξί αυτί, δεν ξέρω αν ήταν από το σκαμπό ή το μαχαίρι».

Σοκ: Οδηγός τμηματάρχη της ΓΑΔΑ ο όμηρος της Νίκαιας

ΠΗΓΗ