Γνωστός λαϊκός τραγουδιστής έπεσε στις γραμμές του τρένου (φωτό)

Δυστυχώς συχνό έχει γίνει το φαινόμενο συνανθρώπων μας που πέφτουν στις γραμμές του τρένου για να αυτοκτονήσουν. Ενα ανάλογο περιστατικό καταγράφηκε πριν από λίγες μέρες στο σταθμό του Αγίου Νικολάου με άνδρα να χάνει την ζωή του, ο οποίος όπως αποκαλύπτεται ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso πρόκειται για τον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καλούση που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80. Η είδηση του θανάτου του, μάλιστα πάγωσε τους ελάχιστους συγγενείς που είχε, που τον αναγνώρισαν με δυσκολία στο Νεκροτομείο Αθηνών, με καθυστέρηση 10 ημερών.

 

Την ανακοίνωση της τραγικής είδησης για το ποιος είναι ο άντρας που έπεσε στις ράγες του τρένου, έκανε αρχικά με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook ο δημοσιογράφος Αντρέας Κουβελογιάννης, αναφέροντας: «Τρομερό. Αυτοκτόνησε ο Βασίλης Καλούσης. Σήμερα αναγνώρισαν ένα κομματιασμένο πτώμα που μπόρεσαν να μαζέψουν από τις γραμμές του τραίνου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου προ λίγων ημερών.

ΚΑΙ δυστυχώς ήταν ένας φίλος, καλός τραγουδιστής που έδωσε τέλος στη ζωή του, προφανώς για λόγους κατανοητούς… Η ανεργία και το άγχος είναι σκληρές πραγματικότητες…».

ΠΗΓΗ