Συνελήφθη ο δολοφόνος της νύφης του, μητέρας εστεμμένης καλλονής

Σοκαρισμένη είναι η Κρήτη από την εν ψυχρώ δολοφονία 60χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, το πρωϊ, στο Ηράκλειο, από τον 53χρονο κουνιάδο της, ο οποίος την μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα.

Την έσφαξε μέσα στη μέση του δρόμου

Ο δράστης ο οποίος αμέσως μετά το άγριο φονικό αρχικά έσπευσε να εξαφανιστεί με ένα δίκυκλο που χρησιμοποιούσε, στη συνέχεια ωστόσο παραδόθηκε στις αρχές, γύρω στις 9:15 το πρωί και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, όπου και ομολόγησε την πράξη του. Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η άτυχη γυναίκα, μητέρας εστεμμένης καλλονής που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, ήταν πρώην σύζυγος αδελφού του δράστη ο οποίος φέρεται να είναι δοιαβόητος κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του να έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών μέσων, ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενείτο από την ανιψιά του – κόρη της άτυχης γυναίκας και του αδελφού του – επειδή δεν είχε πού να μείνει, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος μεθούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Έτσι, η κοπέλα προχθές του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, πήγε και κοιμήθηκε άλλου και το πρωί πήγε στην καφετέρια και κατέσφαξε την άτυχη 53χρονη μητέρα. Ο ίδιος θεώρησε ότι η άτυχη γυναίκα είπε στην κόρη της να του ζητήσει να φύγει και τη θεώρησε υπεύθυνη γι αυτό.

ΠΗΓΗ