Βρέθηκε ζωντανός ο ένας από τους τρεις αγνοούμενους στην Εύβοια

Ζωντανός βρέθηκε ο 27χρονος άνδρας ο οποίος είχε χαθεί από χθες στο Μαντούδι Ευβοίας. Παραμένουν αγνοούμενοι το ζευγάρι των ηλικιωμένων.

Ο νεαρός βρέθηκε εξαντλημένος, παράπλευρα σε νησίδα.

Εξάλλου, ένας 73χρονος κτηνοτρόφος αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου στον Αλμυρό Βόλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν μαζί με τον βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από την κακοκαιρία τα ζωντανά του και κατόπιν στην πορεία χάθηκαν. Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.

Στη δίνη του «Ζορμπά» βρίσκεται η Μαγνησία, με τα πλοία να παραμένουν δεμένα στα λιμάνια λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή και τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στην Σκιάθο.

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η Αργολίδα μετά το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά.

Ο ποταμός Ξεριάς πλημμύρισε και σάρωσε το Άργος. Δρόμοι άνοιξαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν , μάντρες ξηλώθηκαν από τα ορμητικά νερά, εκατοντάδες δέντρα έπεσαν, σπίτια μαγαζιά και υπόγεια πλημμύρισαν ενώ αγροτικές εκτάσεις μετατράπηκαν σε λίμνες με λάσπες και φερτά υλικά.

Οι ζημιές είναι μεγάλες και πολλοί κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση καθώς είδαν τις περιουσίες του να καταστρέφονται από το σαρωτικό πέρασμα του κύκλωνα.

ΠΗΓΗ