Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: 29χρονος σκότωσε την 11χρονη αδερφή του και αυτοκτόνησε (φωτός – βίντεο)

Με την δολοφονία ενός παιδιού έληξε μία οικογενειακή διαμάχη στο Άργος. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ένα άνδρα που είχε κλειστεί σε διαμέρισμα και απειλούσε με όπλο, οι νεότερες πληροφορίες μιλούν για διαμάχη δύο παιδιών που έκλεισε με δολοφονία του μικρότερου και την αυτοκτονία του δράστη.

Στις 14:40 η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά στην οδό Ομήρου. Έκπληκτοι οι πυροσβέστες είδαν στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα αιμόφυρτο κοριτσάκι σε κωματώδη κατάσταση το οποίο εξέπνευσε. Μπαίνοντας στο σπίτι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, βρήκαν νεκρό και τον 29χρονο ετεροθαλή αδελφό της.

Όπως ανέφεραν τοπικές πηγές, πρόκειται για τον γιο ενός γιατρού από προηγούμενο γάμο, φοιτητή ιατρικής. Ο γιατρός έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει με την αναισθησιολόγο σύζυγό του, ένα κοριτσάκι.

Όλα ξεκίνησαν από τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης που είναι γιος γιατρού, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε με συνάδελφό του και έκανε ένα κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών.

Άγνωστο για ποιο λόγο, ο φερόμενος ως δράστης τα έβαλε με το παιδί και βγήκε εκτός εαυτού. Αρχικά, έβαλε φωτιά στη μεζονέτα πολυκατοικίας κοντά στο 4ο δημοτικό σχολείο του Άργους, όπου κατοικούν.

Στη συνέχεια, πυροβόλησε πρώτα το κοριτσάκι και εξακολούθησε να ρίχνει πυροβολισμούς στον αέρα, εμποδίζοντας τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες που πήγαν για να κάνουν κατάσβεση.

Στην συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.


Πηγή: argonafplia.gr, argolikeseidhseis.gr