Ομολόγησε ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό

Ένας 51χρονος είναι ο δράστης της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό. Πρόκειται για Έλληνα αρχιτέκτονα, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη και ομολόγησε το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν το θύμα και ο δράστης. Πηγές αναφέρουν ότι ο 51χρονος είχε δανειστεί χρήματα από τον φαρμακοποιό, δεν του τα επέστρεφε και οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Ο φαρμακοποιός κέρδισε το δικαστήριο και ακολούθησε η δολοφονία του από τον 51χρονο, που ομολόγησε την πράξη του.

Ο 57χρονος φαρμακοποιός είχε δεχθεί πυροβολισμούς το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα. Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στον φαρμακοποιό. Μόλις είδε το αυτοκίνητο του να βγαίνει από το γκαράζ πολυώροφης πολυκατοικίας, πήγε κοντά του και τον πυροβόλησε.

Μετά την πρώτη βολή, το θύμα βγήκε από το όχημα και σωριάστηκε στο έδαφος και τότε ο δράστης του έριξε κι άλλες δυο φορές. Συνολικά το θύμα είχε δεχτεί τρεις σφαίρες στο κεφάλι, το στήθος και την πλάτη.