Ζεφύρι: Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος του 60χρονου Ρομά για το βιασμό της 22χρονης

Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος του 60χρονου Ρομά ο οποίος φέρεται να βίασε την 22χρονη που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι, άσκησε σήμερα ο αρμόδιος εισαγγελέας ποινικής δίωξης.

Ειδικότερα, σε βάρος του 60χρονου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών αλλά και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας και παραπέμφθηκε να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (24/09/2018) στον ανακριτή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στον 60χρονο μετά απο κατάθεση της κοπέλας, η οποία ανέφερε οτι είχε πάει στο Ζεφύρι μαζί με φίλο της, για να προμηθευτούν ναρκωτικά.

Κατέληξαν στο σπίτι του κατηγορούμενου, απ’ όπου όμως κάποια στιγμή έφυγε ο φίλος της και γύρισε έπειτα απο περίπου τρεις ώρες, αλλά η κοπέλα ήταν ήδη σε κακή κατάσταση και την έβγαλαν στο δρόμο. Ο νεαρός ήταν αυτός που ειδοποίησε ασθενοφόρο και η 22χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η κοπέλα αναφέρει οτι υπέστη βιασμό.

Τι κατέθεσε η 22χρονη

«Θυμάμαι ότι είχα πάει στην περιοχή για να αγοράσω ναρκωτικά. Κάνω χρόνια χρήση. Ήμουν μαζί με άλλους και πρώτα πήγαμε σε ένα σπίτι για να “φτιαχτώ” το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο που είχα αγοράσει τα ναρκωτικά. Μετά πήγαμε και σε άλλο σπίτι, επίσης σε κοντινή απόσταση. Θυμάμαι που έκανα χρήση ουσιών και μετά από λίγο έχασα τις αισθήσεις μου. Όμως από εκεί και πέρα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα. Δεν ξέρω τι έγινε, τι μεσολάβησε, ούτε πώς βρέθηκα μόνη στο σημείο από το οποίο με παρέλαβε το ΕΚΑΒ …».

Αυτά είναι -σύμφωνα με το Cnn.gr– τα όσα μπόρεσε να πει αργά χθες (20/09) στους αστυνομικούς, η 22χρονη κοπέλα που βρέθηκε εγκαταλελειμμένη χωρίς τις αισθήσεις της στο Ζεφύρι. Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη νεαρή γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, είπε προφορικά στους αστυνομικούς ότι εντόπισε ίχνη βιασμού.

Διαβάστε επίσης: Αλλάζει ο καιρός: «Βόμβα» Καλλιάνου για χιόνια και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας

 

Τρίκαλα – Πανικός σε γάμο: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο γαμπρός την ώρα του μυστηρίου



ΠΗΓΗ