Ζεφύρι: «Σφίγγει» ο κλοιός γύρω από τους βιαστές της 22χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του βιασμού της 22χρονης κοπέλας που είχε εντοπιστεί μισοπεθαμένη σε δρόμο στο Ζεφύρι, πριν από λίγες ημέρες.

«Θυμάμαι ότι είχα πάει στην περιοχή για να αγοράσω ναρκωτικά. Κάνω χρόνια χρήση. Ήμουν μαζί με άλλους και πρώτα πήγαμε σε ένα σπίτι για να “φτιαχτώ” το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο που είχα αγοράσει τα ναρκωτικά. Μετά πήγαμε και σε άλλο σπίτι, επίσης σε κοντινή απόσταση. Θυμάμαι που έκανα χρήση ουσιών και μετά από λίγο έχασα τις αισθήσεις μου. Όμως από εκεί και πέρα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα. Δεν ξέρω τι έγινε, τι μεσολάβησε, ούτε πώς βρέθηκα μόνη στο σημείο από το οποίο με παρέλαβε το ΕΚΑΒ …».

Αυτά είναι τα όσα μπόρεσε να πει αργά χθες (20/09) στους αστυνομικούς, η 22χρονη κοπέλα που βρέθηκε εγκαταλελειμμένη χωρίς τις αισθήσεις της στο Ζεφύρι. Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη νεαρή γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, είπε προφορικά στους αστυνομικούς ότι εντόπισε ίχνη βιασμού.

Αμέσως άρχισε για τις Αρχές μια αγωνιώδης έρευνα, καθώς έχουν ήδη εντοπίσει ίχνη DNA στην 22χρονη, που οι Aρχές εκτιμούν ότι ανήκουν σε νεαρό άνδρα, ο οποίος αναζητείται για να απαντηθούν ερωτήματα της υπόθεσης.

Τα πρώτα λόγια της 22χρονης

Όσο πάντως κι να προσπάθησαν οι αστυνομικοί να μπορέσουν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τα όσα ακολούθησαν της χρήσης ουσιών από τη νεαρή και την παρέα της, δεν στάθηκε δυνατό καθώς η γυναίκα επαναλάμβανε συνεχώς ότι είναι αδύνατο να θυμηθεί οτιδήποτε.

Οι αστυνομικοί στη δυτική Αττική έχουν βάλει στο μικροσκόπιο δυο σπίτια που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να πρόκειται για τους χώρους που η 22χρονη και η παρέα της έκαναν χρήση ναρκωτικών, όμως ακόμη δεν μπορούν να είναι βέβαιοι και συνεχίζουν την έρευνα στη περιοχή.

«Μάμα, δεν περίμενα να έρθεις εδώ. Σας είδα στο όνειρο μου, εσένα και τον μπαμπά», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στη μητέρα της η 22χρονη με δακρυσμένα τα μάτια, μόλις την είδε δίπλα της.

Τι είπε η μητέρα στους αστυνομικούς

«Η κόρη μου δεν μένει μαζί μου εδώ και αρκετό καιρό. Μένει σε κάποιο σπίτι στον Κολωνό. Επικοινωνούμε αλλά όχι καθημερινά, μιλάμε 3-4 φορές στο τηλέφωνο, γι΄ αυτό δεν την αναζήτησα στο τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της άτυχης Έλενας.

Το θρίλερ γύρω από την ταυτότητα της 22χρονης έλαβε τέλος όταν δημοσιοποιήθηκε η εικόνα του τατουάζ της, το οποίο έγραφε το όνομα Έλενα.