Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν 38 διαρρήξεις στη Χερσόνησο – Συνελήφθη ένας 32χρονος

Εξιχνιάστηκαν, τριάντα οχτώ υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών Ελλήνων ηλικίας 31, 32 και 36 ετών, για τις κλοπές.

Η αξιοποίηση στοιχείων από την ΕΛ.ΑΣ οδήγησε στην εξιχνίαση και όπως προέκυψε, οι συγκεκριμένοι άνδρες από 7/9/2017 έως και 21/8/2018, έκαναν τις κλοπές, αφού πρώτα εξακρίβωναν την απουσία των ενοίκων από τις οικίες τους. Οι δράστες παραβίαζαν με τη χρήση διαρρηκτών εργαλείων, τους χώρους από όπου και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 160.000 ευρώ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (17/9) σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο να κινείται με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, και όταν τον κάλεσαν να σταματήσει για έλεγχο εκείνος προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει και συνελήφθη.

Η έρευνα συνεχίζεται για την διακρίβωση της εγκληματικής δράσης των συλληφθέντων, καθώς εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Συγκινητικές στιγμές στην Ιερά Μονή Βωσάκου – Αιματηρή βεντέτα «έκλεισε» μετά από 63 χρόνια!

Παύλος Φύσσας: Συγκέντρωση στο Κερατσίνι για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του



ΠΗΓΗ