Μαφιόζικη εκτέλεση στην Αγία Παρασκευή: Το θύμα είχε ραντεβού με τον δολοφόνο του

Ποιος και γιατί σκότωσε τον 51χρονο – Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. – Ανησυχία για τις δολοφονίες με μεθόδους… μαφίας

Αλλεπάλληλα είναι τα περιστατικά εν ψυχρώ δολοφονιών τις τελευταίες ημέρες, με μεθόδους που παραπέμπουν σε εκτελέσεις της μαφίας. 

Το βράδυ της Δευτέρας (11/09) άγνωστοι πλησίασαν άνδρα που βρίσκονταν μέσα σε ένα γκρι αυτοκίνητο επί της οδού Νεαπόλεως στην Αγία Παρασκευή και τον «γάζωσαν».

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας, που ήταν 51 ετών, πυροβολήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές, με τους δράστες στη συνέχεια να διαφεύγουν με μοτοσικλέτα.

Στο σημείο της άγριας δολοφονίας έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και για τα κίνητρα του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. το θύμα φέρεται να γνώριζε το δολοφόνο τους και πιθανότατα είχαν δώσει ραντεβού στον τόπο που σημειώθηκε το φονικό προκειμένου να λύσουν προσωπικές διαφορές.

Το… σκηνικό έχει οδηγήσει πάντως τις Αρχές να εξετάζουν εάν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Ποιο είναι το θύμα

Βαρύ ποινικό παρελθόν με απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστεία και ναρκωτικά έχει στο φάκελό του ο 51χρονος που δολοφονήθηκε χθες στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από το 2013, συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και υπόθεση ναρκωτικών το 2002, ενώ παλαιότερα και συγκεκριμένα το 1997 είχε κατηγορηθεί και για ληστεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε διάφορες λαϊκές αγορές, ενώ οι Αρχές δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ξεκαθαρίσματα που είχε το θύμα με ανθρώπους της νύχτας και με παράνομες δραστηριότητες.

Δράστης και θύμα είχαν ραντεβού στην Αγία Παρασκευή, στο νεκροταφείο, και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο άγνωστος πυροβόλησε τρεις φορές και σκότωσε τον 51χρονο.

Διαβάστε επίσης: 

Αποκάλυψη: Ο φαρμακοποιός έκανε κάτι ασυνήθιστο το μοιραίο πρωινό και ο δολοφόνος το γνώριζε



ΠΗΓΗ