Ρόδος: Χειροπέδες σε ανήλικους Ρομά που έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 160.000 ευρώ

Συνελήφθη επειδή δεν είχε εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και τελικά διαπιστώθηκε ότι μαζί με έναν ακόμη ανήλικο διέρρηξαν δύο σπίτια στη Ρόδο και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 160.000 ευρώ!

Ο λόγος για 18χρονο Ρομά ο οποίος συνελήφθη στις 3 Αυγούστου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου όταν σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.  Ωστόσο από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι στις 17 Αυγούστου ο 18χρονος μαζί με 12χρονο ομόφυλο του διέρρηξαν τη μπαλκονόπορτα σπιτιού και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα αξίας 12.000 ευρώ. Οι ίδιοι και στις 24 με 26 Αυγούστου 2018 διέρρηξαν παράθυρο σε άλλη οικεία και αφαίρεσαν και από εκεί τιμαλφή αξίας 150.000 ευρώ!

Οι δύο νεαροί προσήχθησαν την Τετάρτη (5/9) στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι, ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των κλοπών. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ παράλληλα διερευνάται τυχόν παρόμοια εγκληματική τους δραστηριότητα.

Πηγή: rodiaki.gr



ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr