Ψυχικό: Πού στρέφονται οι έρευνες για την εν ψυχρώ δολοφονία του φαρμακοποιού

Η δολοφονική ενέδρα στον 57χρονο φαρμακοποιό, είχε στηθεί το πρωί του Σαββάτου (08/09),έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό.

«Οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση όσον αφορά την ανθρωποκτονία του 57χρονου φαρμακοποιού. Οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων είναι αντιφατικές. Το θύμα αιφνιδιάστηκε, αφού δέχθηκε ξαφνικά πυροβολισμούς την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ, ενώ δεν είχε κατεβάσει το τζάμι της πόρτας του οδηγού».

Αυτά τόνισαν, σήμερα Δευτέρα (10/010), στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, σχετικά με την πρόοδο των ερευνών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του άτυχου άνδρα την ώρα που έφευγε από το σπίτι του, στις 09:35 του Σαββάτου, στο Νέο Ψυχικό.

psichiko pyrovolismoi8

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το θύμα δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, ενώ η οικογένειά του είπε πως δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές. Παράλληλα, εξετάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που κατέθεσε ότι είδε έναν άγνωστο άνδρα την προηγούμενη ημέρα να παρακολουθεί το σπίτι του φαρμακοποιού.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης έφυγε πεζός από το σημείο και σε μικρή απόσταση επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ΕΡΤ

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Αλλάζει ο καιρός – Δείτε πότε πέφτει η θερμοκρασία (vid)

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Νέα τροπή στην υπόθεση του αδικοχαμένου σπουδαστή



ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr