Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή

Βαρύ ποινικό παρελθόν έχει ο άνδρας που το βράδυ της Δευτέρας (10/9) έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ενός εκτελεστή, έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, το αυτοκίνητο με τον 54χρονο κάνει αναστροφή και σταματά μπροστά στην είσοδο του νεκροταφείου Αγίας Παρασκευής. Η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με τον αναβάτη – εκτελεστή τον περιμένει και δευτερόλεπτα αργότερα, η κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τους τρεις πυροβολισμούς και τις λάμψεις από το 9αρι πιστόλι.

Στη συνέχεια ο δράστης ανεβαίνει στη μηχανή του, πιθανότατα λευκού χρώματος και σπεύδει να εξαφανιστεί, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής καλούν την αστυνομία. Το βίντεο που εξασφάλισε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που ερευνούν οι αστυνομικοί. «Είναι κομβικής σημασίας να βρούμε τη μοτοσικλέτα για να ξεκινήσει από κάπου η έρευνα μας» ανέφερε στο STAR αξιωματικός της Ασφάλειας.

Άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν άμεσα στο σημείο της δολοφονίας και απέκλεισαν την περιοχή. Η πρώτη τους κίνηση ήταν να πάρουν περιγραφές για το περιστατικό από τους αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν πλησιάσει στο αυτοκίνητο του θύματος.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών, ενώ το θύμα είχε δεχτεί και άλλους πυροβολισμούς.  Δεν είχε μαζί του όπλο, παρά μόνο λίγα χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο που αποτελεί ένα ακόμα βασικό στοιχείο της έρευνας.

Ο 54χρονος απασχόλησε πρώτη φορά τις διωκτικές αρχές το 2002 για προστασία νυχτερινών κέντρων. Το 2009 συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική να έχει στην κατοχή του βαρύ οπλισμό. Το 2013 το όνομά του συμπεριλήφθηκε σε δικογραφία που αφορούσε μια χειροβομβίδα και προοριζόταν για γνωστό επιχειρηματία. Από τότε πληροφορίες τον ήθελαν να έχει εμπλακεί στον κόσμο των ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο STAR:



ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr