Καινούργιο Αγρινίου: Χτύπησε και λήστεψε την σύζυγό του

Ένας 58χρονος συνελήφθη χθες, γύρω στις 6 το απόγευμα, στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, καθώς φέρεται να χτύπησε την 50χρονη σύζυγό του και να αφαίρεσε σημαντικό χρηματικό ποσό από την τσάντα της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία η 50χρονη, χθες το απόγευμα βρισκόταν καθ’ οδόν, έχοντας μόλις αναχωρήσει από το σπίτι της, όταν ο 58χρονος την ακολούθησε, τη χτύπησε και αφαίρεσε 450 ευρώ από την τσάντα της, ποσό το οποίο προερχόταν από τη μισθοδοσία της, όπως και άλλες 9.000 ευρώ που όπως υποστηρίζει η γυναίκα της είχε δώσει ο εργοδότης της για να καταθέσει σε Τράπεζα το πρωί της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου.

Ο κατηγορούμενος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αγρινίου, με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας και ληστεία.

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος με τη σειρά του κατέθεσε μήνυση σε βάρος της συζύγου του για εξύβριση, άσκηση απλών σωματικών βλαβών, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η 50χρονη, η οποία όμως αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.