Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών που διέπραττε κλοπές στην πόλη της Μυτιλήνης

Εξαρθρώθηκε, χθες (07-08-2018), από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σπείρα αλλοδαπών που διέπραττε κλοπές στην πόλη της Μυτιλήνης.

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, ενώ συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, έξι (6) αλλοδαποί, ηλικίας από 20 έως 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, το τελευταίο διήμερο, δρώντας από κοινού, βραδινές κυρίως ώρες και με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, μπήκαν σε τρία (3) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσαν είτε από την κατοχή θαμώνων, είτε από υπαλλήλους με τη μέθοδο της απασχόλησης, κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι, πριν από μία εβδομάδα περίπου, οι ίδιοι δράστες, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο όχημα, δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κινητά τηλέφωνα, ασημένια μαχαιροπίρουνα και κοσμήματα.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δραστών σε συναφείς πράξεις.