Συνελήφθη στον Άλιμο προπονητής μπάσκετ με την κατηγορία του εκβιασμού

11/07/2018 00:28

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία του Αλίμου, η είδηση πως συνελήφθη γνωστός προπονητής Μπάσκετ, ο οποίος απαίτησε από παίκτη της ομάδας του χρηματικό ποσό για να τον αφήσει… «ελεύθερο».

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες ημέρες ο αθλητής γνωστής ομάδας μπάσκετ του Αλίμου, ζήτησε από τον προπονητή να τον αποδεσμεύσει, δίνοντάς του το δελτίο συμμετοχής του, γιατί όπως ο ίδιος ισχυρίζεται στην κατάθεσή του, ήθελε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Ο προπονητής του, σύμφωνα με τον καταγγέλοντα, του ξεκαθάρισε πως για να τον αποδεσμεύσει, θα έπρεπε να του καταβάλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο δεν του εξήγησε ποτέ τι θα το έκανε. Στην αρχή ο παίκτης αντέδρασε έντονα, ωστόσο στην πορεία δέχθηκε να του καταβάλλει το ποσό των 1800 ευρώ, με αντάλλαγμα το δελτίο του, που θα του έδινε το δικαίωμα να κάνει τη μεταγραφή που επιθυμούσε.

Το ραντεβού ορίστηκε για την Παρασκευή το μεσημέρι σε γνωστό καφέ της περιοχής.

Τη στιγμή της συνάντησης, ο καταγγέλοντας έβγαλε από έναν φάκελο τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και την ώρα που τα παρέδιδε στον προπονητή, άνδρες του τμήματος ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου, συνέλαβαν τον τεχνικό της ομάδας μπάσκετ μετά από καταγγελία του αθλητή.

Ο γνωστός αλλά και αγαπητός τεχνικός σύμβουλος της ομάδας, οδηγήθηκε στην ασφάλεια με την κατηγορία του εκβιασμού, αλλά στη συνέχεια ο εισαγγελέας, ο οποίος άκουσε τις κατηγορίες, έκρινε πως έπρεπε να αφαιθεί ελεύθερος.

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του, ενώ η περίεργη αυτή υπόθεση, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκαθαρίσει στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Οι πρώτες ασφαλείςπληροφορίες πάντως, σύμφωνα με τη δικογραφία, κάνουν λόγο για εμπλοκή του πρόεδρου της ομάδας, ο οποίος φέρεται να έχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη υπόθεση!

Πηγή: alimosvoice.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *