Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Συνελήφθησαν τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα, στον Πειραιά και στο Αιγάλεω, τέσσερις (4) αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Ειδικότερα:

  • Την 25-6-2018, συνελήφθη στον Πειραιά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) ένας 28χρονος και ένας 32χρονος, να έχουν στην κατοχή τους -1.429- πακέτα λαθραία τσιγάρα και -76- συσκευασίες καπνού.
  • Την 25-6-2018, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 28χρονος την στιγμή που εξέρχονταν από την οικία του έχοντας στην κατοχή του -1.000- πακέτα λαθραία τσιγάρα.

    Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν επιπλέον -4.730- πακέτα τσιγάρα καθώς και -400- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από τον νόμο ειδική ταινία κατανάλωσης καπνού.

  • Την 26-6-2018, συνελήφθη στην περιοχή του Αιγάλεω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγάλεω, ένας 40χρονος διότι στην κατοχή του καθώς και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -2.882- πακέτα τσιγάρα και -122- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από τον νόμο ειδική ταινία κατανάλωσης καπνού.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.