Αυτό είναι το μυστηριώδες σημείωμα που άφησε ο “φτερωτός Μαραντόνα” και συνδέεται με την δολοφονία Ζαφειρόπουλου (φωτό)

Ένα μυστηριώδες σημείωμα που άφησαν πίσω τους ληστές στην περιοχή του Ζωγράφου, ερευνούν οι Αρχές και το οποίο συνδέεται με τη στυγερή δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Πέντε άτομα με βαρύ οπλισμό εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Στη συνέχεια διέφυγαν, υπογράφοντας μία επιστολή με αναφορές στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Αυτός που άφησε το σημείωμα κατά τη διάρκεια της ληστείας στο κοσμηματοπωλείο, υπογράφει ως φτερωτός Μαραντόνα, και αναφέρει πως ήταν παρόν στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπολου όταν ο συνεργός του σκότωσε τον άτυχο δικηγόρο στο γραφείο του στις 12 Οκτωβρίου 2017 και ρίχνει όλη την ευθύνη στον ομοεθνή του που βρίσκεται στη φυλακή.

Tί γράφει το σημείωμα:

«ΠΡΟΣ ΓΑΔΑ… Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γινόταν έτσι όπως έγινε. Δεν το ήξερα … Μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα. Φτερωτός Μαραντόνα.»

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Στις 12 Οκτωβρίου 2017 δύο Αλβανοί πήγαν στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου για τον εκφοβίσουν, για λογαριασμό ομοεθνών του που βρίσκονταν στη φυλακή. Τότε ο ένας πυροβόλησε με αποτέλεσμα ο δικηγόρος να χάσει τη ζωή του. Στα τέλη του ίδιου μήνα οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Πάτρα έναν 32χρονο που φέρεται ως ο άνθρωπος που σκότωσε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Ο συνεργός του είχε προλάβει να εξαφανιστεί και δεν εντοπίστηκε.