Πριν λίγο: Γάζωσαν με καλάσνικοφ γνωστό βαρυποινίτη μπράβο στο Π. Φάληρο – Εικόνες από το σημείο

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης, στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων, στο Παλαιό Φάληρο. Αποτέλεσμα της ανταλλαγής πυροβολισμών ήταν ο βαρύς τραυματισμός ενός άνδρα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου καθώς άδειασαν μια τουλάχιστον γεμιστήρα πολεμικού καλάζνικοφ. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, προσπάθησε να καλυφθεί πίσω από αυτοκίνητα, αλλά δεν κατάφερε, ενώ τα 2-3 ΙΧ έχουν αρκετές τρύπες από σφαίρες. Στο σημείο δίπλα του βρέθηκε και ένα πιστόλι, το οποίο το θύμα φαίνεται ότι δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Το σημείο έχει αποκλειστεί, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ύποπτος για τη δολοφονία Στεφανάκου ο τραυματίας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για γνωστό «νονό» της νύχτας, γνωστό ως «Καράφλα» ή «Νταίζη» ο οποίος οπλοφορούσε και είχε εμπλακεί στην δολοφονία Στεφανάκου.

O 44χρονος με τα προσωνύμια «Καράφλας»- «Νταίζη» ή «Σαμπρέλας», με τον οποίο ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αντιπαλότητα από το 2008, και αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2017 ήταν ανάμεσα στους υπόπτους της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι.

Ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μαζί με τον «Κλόντι» και τον «Όλντι», στις 4 Ιανουαρίου 2017 επιχείρησαν να εκτελέσουν «συμβόλαιο θανάτου» μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, με στόχο τον 44χρονο βαρυποινίτη, «Καράφλα»-«Νταίζη» ή «Σαμπρέλα», ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτή σύγκρουση με ηγετικά μέλη της Greek Mafia. Τον τραυμάτισαν με αυτοσχέδιο μαχαίρι στον λαιμό και το μπράτσο κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου. Ο βαρυποινίτης είχε επιζήσει και λίγους μήνες αργότερα αποφυλακίστηκε.

IMG_2119

IMG_2113IMG_2103IMG_2101IMG_2094

IMG_5525IMG_5524IMG_5523IMG_5522IMG_5521IMG_5520IMG_5518IMG_5516fawxwi9nrjil8r2sssxn43ml

Πηγή: Φωτογραφίες/Γιάννης Κέμμος/newsbeast.gr/zougla.gr