Γέμισε… περιπολικά η Αττική, λίγο πριν τη σύσκεψη για την εγκληματικότητα!

Εικόνα μίας άλλης Αθήνας είχε το βράδυ της Δευτέρας η πρωτεύουσα! Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής! Ιδίως δεν των εποχούμενων περιπολιών, καθώς αρκετά πιο συχνά απ’ το συνηθισμένο συναντούσε κανείς περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Λέτε να συνέβαλε σε αυτό ότι σε λίγες ώρες ήταν προγραμματισμένη στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ η εκτεταμένη σύσκεψη για την εγκληματικότητα; Ακόμη κι έτσι να είναι, ας ελπίσουμε αυτό να συνεχιστεί και να μην ήταν «πυροτέχνημα», καθώς ο απλός πολίτης έχει ανάγκη να νιώθει την παρουσία του αστυνομικού. Η μικροεγκληματικότητα καλπάζει και μόνο η παρουσία πληθώρας αστυνομικών (Άμεση Δράση, Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., περιπολικά οικείων Αστυνομικών Τμημάτων) μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά! Μία εικόνα δηλαδή, όπως αυτή που είχε το βράδυ της Δευτέρας η Αττική!

Όσον αφορά τη σύσκεψη στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ, που συνεκλήθη για να βρεθούν λύσεις για τις καθημερινές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μάθαμε ότι έδωσαν το «παρών» πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής και φυσικής ηγεσία, αλλά και του συνόλου των πολιτικών κομμάτων του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου.

Πηγή: katechaki.gr