Συνελήφθησαν δεκαπέντε άτομα με εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις στην Αττική

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δεκαπέντε άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:

  1. Συνελήφθη την 25-5-2018 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Ουκρανίας, κατηγορούμενος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.
  1. Συνελήφθη την 28-5-2018 στα Εξάρχεια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (3) ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
  1. Συνελήφθη την 29-5-2018 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση και συμμορία.
  1. Συνελήφθη την 31-5-2018 στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 33χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (3) ετών και τριών (3) μηνών για διακεκριμένες κλοπές και πλαστογραφία.
  1. Συνελήφθησαν την 31-5-2018 στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορυδαλλού, δύο (2) ημεδαποί 62 και 58 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με ποινή κάθειρξης (12) ετών και (1) έτους αντίστοιχα, για φοροδιαφυγή.
  1. Συνελήφθη την 1-6-2018 στην Κυψέλη, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, 33χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Γαλλικές Αρχές, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της κακουργηματικής πλαστογραφίας διοικητικών εγγράφων και διακίνησης αυτών.
  1. Συνελήφθη την 1-6-2018 στον Κερατσίνι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κερατσινίου Δραπετσώνας, 41χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο (2) καταδικαστικές αποφάσεις, με ποινή φυλάκισης (2) ετών και (8) μηνών, για τα αδικήματα της απείθειας, αντίστασης και απόπειρας κλοπής.
  1. Συνελήφθη την 1-6-2018 στο Μοσχάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μοσχάτου-Ταύρου, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (3) ετών και (4) μηνών, για παραβάσεις που αφορούν τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, απλής σωματικής βλάβης και παράβαση του Ν. περί επιταγών.
  1. Συνελήφθη την 2-6-2018 στα Καμίνια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων-Νέου Φαλήρου, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (20) μηνών για υπεξαίρεση.
  1. Συνελήφθη την 4-6-2018 στα Μέγαρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, 64χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης (9) ετών για παράβαση του Νόμου περί Φορολογίας.
  1. Συνελήφθη την 4-6-2018 στη Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Ιωνίας, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (7) ετών, για ληστεία.
  1. Συνελήφθη την 4-6-2018 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 51χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αρπαγή, εκβίαση, ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία και εγκληματική οργάνωση.
  1. Συνελήφθη την 6-6-2018 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για παραβάσεις που αφορούν τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, εγκληματική οργάνωση, εμπρησμό, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και εκβίαση.
  1. Συνελήφθη την 7-6-2018 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 65χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (3) ετών, (27) μηνών και (10) ημερών, για τα αδικήματα της απάτης και φοροδιαφυγής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.