Πάτρα: Εκρηκτικούς μηχανισμούς πέταξαν άγνωστοι στα γραφεία της Διεύθυνσης Εμπορίας της ΔΕΗ – Σοβαρές ενδείξεις για τρομοκρατική ενέργεια

30/05/2018 11:16

Εκρηκτικούς μηχανισμούς ενεργοποίησαν άγνωστοι λίγο μετά τις 5 το πρωί στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας Κλάοδος…
Πωλήσεων Πελοποννήσου, Ηπείρου, της ΔΕΗ στην Πάτρα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν δύο ισχυρές εκρήξεις. Επικράτησε πανικός στη γειτονιά, ενώ ακριβώς από πάνω από το κατάστημα, οι ένοικοι πετάχθηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια της πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για επίθεση με γκαζάκια ενω υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για έναν ή δύο μηχανισμούς. Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική υπηρεσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κτίριο υπάρχουν κάμερες παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, είναι δύο τα χτυπήματα σε δύο διαφορετικά σημεία του καταστήματος, το οποιο έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Στο σημείο έφτασε η διευθύντρια του καταστήματος που απενεργοποίησε τον συναγερμό. Και τα δύο χτυπήματα φαίνεται να έγιναν από εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Οι δράστες παραμένουν άγνωστοι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους.

Ακούστε τους κατοίκους της περιοχής να περιγράφουν πόσες εκρήξεις άκουσαν:

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *