Τραγωδία στην Μεταμόρφωση: Τι έδειξε το αλκοτέστ που έγινε στον 44χρονο Αλβανό οδηγό του αυτοκινήτου που σκόρπισε τον θάνατο;

24/05/2018 14:41

Αρνητικό βγήκε το αλκοτέστ που έγινε στον οδηγό του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση, σκοτώνοντας έναν 73χρονο άνδρα και τραυματίζοντας ακόμη τρία άτομα.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και η 9χρονη κόρη του 44χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που μεταφέρθηκε στο Παίδων.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες αλλά και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το ΙΧ που έπεσε στη στάση είχε χτυπηθεί νωρίτερα από άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του και να καταλήξει στη στάση, όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η τροχαία έως τώρα δείχνουν ότι δεν υπάρχει εμπλοκή άλλο οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο.

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο πότε προκλήθηκαν τα χτυπήματα που φέρει το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εξέταση που έγινε στον 44χρονο οδηγό, έδειξε πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ , ωστόσο οι αρχές έχουν λάβει δείγμα ούρων και αίματος για να είναι σίγουροι, αλλά και για να διαπιστώσουν μήπως είχε καταναλώσει κάποιου είδους χάπια που τον επηρέασαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 44χρονος από την Αλβανία πήγαινε την κόρη του σχολείο, όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του καταλήγοντας στη στάση του λεωφορείου στην οδό Παπανδρέου.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *