Σκηνοθέτησαν με τον υπάλληλο κυλικείου νοσοκομείου ψεύτικη ληστεία αλλά τους έπιασαν επ’ αυτοφόρω

Η άμεση κινητοποίηση περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Α.Τ. Πυλαίας είχε ως αποτέλεσμα την επ’ αυτοφώρω σύλληψη τεσσάρων ατόμων που ενέχονται σε «σκηνοθετημένη» κλοπή από κυλικείο νοσοκομείου της πόλης.

Πρόκειται για τρεις ομογενείς ηλικίας 22, 33 και 30 ετών και 29χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίσταση για κλοπή κατά συναυτουργία, υπεξαίρεση, άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής με ψευδή αναγγελία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (22-05-2018) 22χρονος υπάλληλος κυλικείου νοσοκομείου της πόλης, τηλεφώνησε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε ότι (2) άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και με την απειλή μαχαιριού, τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή και γραφείο του κυλικείου χρηματικό ποσό περίπου (2.000).

Άμεσα προσέτρεξαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών, οι οποίοι εντόπισαν την στιγμή που επιχειρούσαν να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο οι δύο δράστες, όπου τους ανέμενε έτερος συνεργός τους, οπότε και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (1) μαχαίρι και μεγάλο μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δράστες από κοινού με τον υπάλληλο του κυλικείου, ο οποίος επίσης συνελήφθη, συναποφάσισαν την τέλεση της κλοπής και της ψευδούς αναγγελίας της «σκηνοθετημένης» ληστείας στις αστυνομικές Αρχές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.