Αυτή είναι η 19χρονη και η μητέρα της που έπνιξαν και πέταξαν το βρέφος σε κάδο στην Πετρούπολη (φωτός)

Μία 19χρονη και η 54χρονη μητέρα της συνελήφθησαν χθες, για την υπόθεση με το βρέφος, που είχε βρεθεί πριν από λίγους μήνες νεκρό σε κάδο απορριμμάτων, στην Πετρούπολη. Το DNA της νεαρής κοπέλας ταυτοποιήθηκε με αυτό του νεκρού βρέφους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκυμοσύνη ήταν ανεπιθύμητη.

Η 19χρονη ομολόγησε ότι γέννησε στη μπανιέρα του σπιτιού της με τη βοήθεια της μητέρας της. Αμέσως μετά, οι δύο γυναίκες έβαλαν χαρτοπετσέτες στο στόμα του μωρού και το έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο. Στη συνέχεια, η 54χρονη γυναίκα, πέταξε το μωρό στα σκουπίδια. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η 19χρονη, ο πατέρας του μωρού δεν βρίσκεται στη ζωή.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους, έχοντας συλλέξει DNA από τις δύο γυναίκες, οι οποίες διέμεναν σε κοντινή απόσταση από τον κάδο που βρέθηκε πεταμένο το βρέφος.

Τι υποστήριξε η 19χρονη

Όσα προκύπτουν μέσα από την κατάθεση της 19χρονης, που συνελήφθη μαζί με την 54χρονη μητέρα της, σοκάρουν. Η νεαρή κοπέλα περιγράφει με λεπτομέρειες πώς γέννησε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της και στη συνέχεια σκότωσε το μωρό της. Τραγική ειρωνεία είναι πως οι συλλήψεις των δύο γυναικών έγιναν χθες, ανήμερα της γιορτής της μητέρας…

Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 19χρονη, αντιλήφθηκε πως ήταν έγκυος όταν έφτασε ήδη σε προχωρημένο στάδιο επτά μηνών και αποφάσισε να αποκρύψει την εγκυμοσύνη από τη μητέρα της και τον αδελφό της με τους οποίους διέμενε μαζί προκειμένου να αποφύγει τις αντιδράσεις τους.