Πουλούσαν κοκαΐνη με κάλυψη το μωρό τους

Μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας. Ένα ζευγάρι, έχοντας σαν κάλυψη το μωρό τους το οποίο είχαν σε καροτσάκι, πούλησαν ναρκωτικά χθες το απόγευμα σε πελάτη στο κέντρο της Λάρισας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα, χθες στις 6 το απόγευμα, το ζευγάρι, ένας 46χρονος άντρας αλβανικής καταγωγής και μια 39χρονη Ρωσίδα, για να μην κινήσουν υποψίες βγήκαν στο κέντρο της Λάρισας με το καροτσάκι και το μωρό τους. Επί της 28ης Οκτωβρίου τους περίμενε ο 51χρονος Έλληνας αγοραστής. Στο τόπο συνάντησης το αλλοδαπό ζευγάρι έβγαλε ένα κουτί μέσα από το καροτσάκι το οποίο περιείχε 22,5 γραμμάρια κοκαΐνης σε «φιξάκια» για να το παραδώσει στον αγοραστή.

Τότε οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τα τρία άτομα επ’ αυτοφώρω. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο εισαγγελέα με τις κατηγορίες της διακίνησης και την εμπορίας ναρκωτικών. Με απόφαση εισαγγελέα το μωρό βρίσκεται πλέον σε νοσοκομείο της πόλης και δέχεται την φροντίδα του νοσηλευτικού προσωπικού αναφέρει το larissanet.gr.