Τραυμάτισε αστυνομικό με την μηχανή του την ώρα που του έκανε έλεγχο

08/05/2018 00:32

Νεαρός Λαμιώτης γκάζωσε τη μηχανή και έφυγε παρασύροντας και τραυματίζοντας, αστυνομικό.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στην περιοχή του Πρ. Ηλία στη Λαμία, όπου περιπολούσαν δυο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί ανεβαίνοντας προς τον Πρ. Ηλία είδαν δυο νεαρούς με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, οι οποίοι ήταν σταματημένοι στην άκρη του δρόμου.

Οι νεαροί σύμφωνα με το lamiareport.gr βλέποντας τους αστυνομικούς έδειξαν κάποια αναστάτωση. Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο κατέβηκαν από το περιπολικό και ζήτησαν τα έγγραφά τους για να τους ελέγξουν.

Ο συνεπιβάτης της μηχανής είχε κατέβει, ενώ ο οδηγός της μηχανής άρχισε σιγά σιγά να κυλάει προς τα κάτω. Όταν ο ένας από τους αστυνομικούς μπήκε μπροστά στη μηχανή τότε ο νεαρός γκάζωσε ξαφνικά, παρασύροντας τον αστυνομικό, τον οποίο πέταξε κάτω. Μάλιστα ο ένας καθρέπτης της μηχανής έσπασε χτυπώντας πάνω στο σώμα του αστυνομικού της Άμεσης Δράσης.

Αμέσως δόθηκε σήμα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης και άρχισαν οι αναζητήσεις στη βόρεια πλευρά της πόλης για τον εντοπισμό της κόκκινης Honda, που όμως παρά τις αναζητήσεις μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί. Ωστόσο τα στοιχεία του νεαρού δικυκλιστή είναι γνωστά στην αστυνομία και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε από τον συνάδελφό του στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *