«Χειροπέδες» σε αστυνομικούς για κατοχή 30.000 αναβολικών χαπιών!

εράστια ποσότητα αναβολικών χαπιών που φτάνουν σύμφωνα με πληροφορίες τις 30.000 εντόπισαν στην κατοχή δυο αστυνομικών μέλη της δίωξης ναρκωτικών και του ΣΔΟΕ, μετά από οργανωμένη επιχείρηση. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμη αστυνομικός, που κατάφερε να διαφύγει την σύλληψη σε αρχικό επίπεδο. Ο ένας εκ των αστυνομικών υπηρετεί στα ΜΑΤ, ενώ ο δεύτερος σε τμήμα των βορείων προαστίων. Ο αστυνομικός που έχει διαφύγει, υπηρετεί στην Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στη υπόθεση, είχαν παραγγείλει την παρτίδα- μαμούθ των 30.000 αναβολικών μέσω διαδικτύου από την Ρουμανία. Συνελήφθησαν από το ΣΔΟΕ, την στιγμή που παραλάμβαναν τα δυο δέματα με το παράνομο φορτίο. Μέσα στα κουτιά οι άνδρες του ΣΔΟΕ εντόπισαν 30.000 αναβολικά σε χάπια και 3.5000 ενέσιμες αμπούλες.Οι δύο αστυνομικοί υποστήριξαν πως τα αναβολικά τα προόριζαν για ίδιαν χρήση, , προκειμένου να «φτιάξουν τέτοια σώματα, ώστε να ανταπεξέρχονται στις ανάγκες της υπηρεσίας τους» όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Τα στελέχη του ΣΔΟΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο οι αστυνομικοί να είχαν προμηθευτεί και άλλες ποσότητες αναβολικών κατά το παρελθόν με τον συγκεκριμένο τρόπο, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, λόγω του μεγάλου αριθμού των αναβολικών, να τα μεταπουλούσαν και σε άλλα άτομα Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις το προσεχές διάστημα και μετά τις καταθέσεις τους στο ν εισαγγελέα.