Βαποράκι κρατούμενος από τον Κορυδαλλό στην Πάτρα – Νέο περιστατικό κατά την διαδικασία μεταγωγής στην Αχαΐα

Δεν πρόλαβε να επιβαστεί στη κλούβα για την μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Αγίου Στεφάνου Πατρών, Αλβανός κρατούμενος και συνελήφθη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, τη περασμένη Δευτέρα σε έλεγχο που του έγινε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού από ανδρες του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηριών Πατρών κατόπιν πληροφοριών από το Τμήμα Διώξης Ναρκωτικών Πάτρας, εντοπίστηκαν κρυμμένες ποσότητες χασίς και ηρωίνης.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν 60 γραμμάρια χασίς και 5 γραμμάρια ηρωίνης, στις σόλες των παπουτσιών του!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κορυδαλλού.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό, όπου κρατούμενος των Φυλακών Κορυδαλλού κατά την μεταφορά του στον Άγιο Στέφανο Πατρών, επιχειρεί να βάλει στο εσωτερικό του Σωφρονιστικού Καταστήματος ναρκωτικά.

Οπως είχε αποκαλύψει το tempo24.gr, προ ημερών 60χρονος Αλβανός έφυγε “φορτωμένος” από τον Κορυδαλλό για την Πάτρα. Είχε κρύψει σε μπουκάλια σαμπουάν 400 γραμμάρια κάνναβης, ενώ είχε καταπιεί και ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών. Για το λόγο αυτό μάλιστα είχε κριθεί αναγκαία η πολυήμερη νοσηλεία του, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια” προκειμένου ο οργανισμός του να αποβάλλει τα σφαιρίδια με ηρωίνη και χασίς.

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, πίσω από τα περιστατικά εκτιμάται πως κρύβεται μια καλοστημένη επιχείρηση που διακινεί με την πρώτη ευκαιρία, ναρκωτικές ουσίες από φυλακή σε φυλακή!