ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκότωσε τον Πακιστανό σύντροφο της εγγονής του με σκαλιστήρι κήπου

Με ένα σκαλιστήρι κήπου δολοφόνησε τον 33χρονο Πακιστανο σύντροφο της 19χρονης εγγονής του, ένας 63χρονος Έλληνας στον Ασπρόπυργο. Αφορμή στάθηκαν οι απειλές του αλλοδαπού στον ηλικιωμένο πως θα έπαιρνε το παιδί που είχε αποκτήσει με την 19χρονη και θα έφευγε. Ο ηλικιωμένος, θολωμένος και οργισμένος με τα λόγια του Πακιστανού, άρπαξε ένα σκαλιστήρι που βρήκε στον κήπο και τον σκότωσε.

Η δολοφονία τελέστηκε στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Σοφό. Αρχικά η 19χρονη εγγονή, σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ερευνών της αστυνομίας, προκειμένου να προστατεύσει τον παππού της, υποστήριξε πως ο σύντροφός της, είχε καταλήξει μετά απο συμπλοκή που είχε για οικονομικές διαφορές με ομοεθνείς του. Η ιστορία που προσπάθησε να πλέξει η νεαρή γυναίκα, είχε πολλά “κενά” και πολύ γρήγορα η προσοχή τους στράφηκε στα κοντινά μέλη της οικογένειας. Μετά από αλλεπάλληλες καταθέσεις, ο 63χρονος “έσπασε’ και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τα μοιραία λεπτά που προηγήθηκαν της δολοφονίας του 33χρονου Πακιστανού. Οι δυο άνδρες είχαν συνεχείς προστριβές και εντάσεις, καθώς ο ηλικιωμένος δεν συμφωνούσε με την σχέση της 19χρονης μαζί του. Το βράδυ του Σαββάτου, η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια και τα λόγια ακολούθησαν οι πράξεις με αποτέλεσμα τον θάνατο του Πακιστανού από σκαλιστήρι.

Η 19χρονη εγγονή, συνεχίζει μέχρι και αυτή την στιγμή να υποστηρίζει πως δεν είναι ο παππούς της ο δολοφόνος του συντρόφου της, χωρίς να πείθει, καθώς τα στοιχεία σε βάρος του είναι συντριπτικά. Ο ηλικιωμένος άνδρας που κρατείται στην ΓΑΔΑ, είναι σε επαφή με τον συνήγορό του, Σταύρο Γεωργίου, ο οποίος τον επισκέφθηκε προκειμένου να ενημερωθεί επ ακριβώς για την υπόθεση απο τον πελάτη του, αλλά και για φτιάξουν την υπερασπιστική του γραμμή λίγο πριν βρεθεί ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα που θα αποφασίσει εάν θα προφυλακιστει ή όχι.