Αστυνομικός της ομάδας ΟΠΚΕ θέτει ερωτήματα σχετικά με τις εκπαιδεύσεις των ομάδων που βρίσκονται στα νησιά

Ένας από τους δεκάδες μάχιμους αστυνομικούς των ομάδων της ΟΠΚΕ, έστειλε νωρίτερα μήνυμα στο Policenews, θέτοντας κάποια βασικά ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις από τα αρμόδια γραφεία του Αρχηγείου, αλλά και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Διαβάστε αυτούσια την επιστολή:

“Θα ήθελα να σας θέσω κάποια ερώτημα – προβληματισμούς όσο αναφορά τις ομάδες ΟΠΚΕ οι οποίες βρίσκονται στα νησιά λόγω μεταναστευτικού, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. Το θέμα είναι ότι λόγο των καιρών που βιώνουμε με τους απέναντι γειτόνους μας και της έκρυθμης κατάστασης που βιώνουμε με όλα αυτά τα γεγονότα, θα ήθελα να σας αναφέρω ότι σε επίμονες προσπάθειες και προτάσεις μας να γίνονται συνεκπαιδεύσεις με κλιμάκια του λιμενικό και συγκεκριμένα της ΟΕΑ σε διάφορες τακτικές μάχες και σε τακτικές πολέμου σε πιθανή συνεργασία μας υπάρχει επίμονη άρνηση και αδιαφορία των ανώτερων και των υπουργείων των δυο σωμάτων.

Όλα τα παιδιά θέλουμε να μάθουμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο σε συνεργασία με τα παιδιά της ΟΕΑ τα οποία έχουν όλη την καλή θέληση να κάνουμε εκπαιδεύσεις μαζί σε περιπτώσεις εξεγέρσεων, ομηριών, ενεδρών και αλλά πολλά που προκύπτουν στο αστικό περιβάλλον σε κατάσταση πολέμου. Αυτό αφορά νησιά όπως η Χίος η ΚΩΣ η Σάμος τα οποία νησιά θα αντιμετωπίσουν σοβαρότατα προβλήματα σε εμπόλεμες καταστάσεις όχι μόνο λόγο του κατά κυρίως εχθρού αλλά και καταστάσεις αντάρτικου πόλεων και πλιάτσικου από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που κάνουν ότι θέλουν πλέον σε αυτά τα νησιά!”