Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την τραγωδία στην Κέρκυρα – Τρία πιστόλια είχε ο 60χρονος που συνελήφθη

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 56χρονη γυναίκα σε γλέντι βάφτισης στην Κέρκυρα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθη ένας 60χρονος, καθώς και δύο ακόμη άτομα, ένας 41χρονος και μια 31χρονη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ειδικότερα, χθες το απόγευμα , κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο 60χρονος, στην περιοχή Αγ. Ιωάννης Κέρκυρας, τραυμάτισε θανάσιμα με πιστόλι το οποίο εκπυρσοκρότησε, μια 56χρονη ημεδαπή με την οποία διατηρούσε φιλική σχέση.

Όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, είχαν ριφθεί άσκοποι πυροβολισμοί τόσο από τον 60χρονο και την 56χρονη θανούσα, όσο και από δύο ακόμη ημεδαπούς 41 και 31 ετών που παρευρισκόταν στην εκδήλωση.

Στο πλαίσιο των ερευνών ο 60χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς το πιστόλι άγνωστης μάρκας, διαμετρήματος 7,65 mm με το οποίο πυροβόλησε την 56χρονη, μια γεμιστήρα και πέντε κάλυκες του ίδιου διαμετρήματος.

Από την εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, στην κατοικία του 60χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού:

ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm με μία γεμιστήρα
ένα πιστόλι διαμετρήματος 7.65 mm με μία γεμιστήρα
ένα πιστόλι, διαμετρήματος 7,65 mm , μη λειτουργικό
159 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Οι συλληφθέντες με τις κατά περίπτωση κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες που τους βαρύνουν , θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας».