Συνελήφθησαν 17 άτομα με καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα

Συνελήφθησαν, τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δεκαεπτά (17) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα. Συγκεκριμένα:

Την 12-4-2018, συνελήφθη στη Νέα Μάκρη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 68χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν επτά (7) καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή κάθειρξης 6 ετών, φυλάκιση 9 ετών και 9 μηνών και συνολική χρηματική ποινή -17.800- ευρώ για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, για εισφορές καθώς και για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Την 12-4-2018, συνελήφθη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς και καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 9 ετών και χρηματική ποινή -20.000- ευρώ για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Την 14-4-2018, συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 28χρονος υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Γερμανικών Αρχών, για το αδίκημα της ένοπλης κλοπής (σύμφωνα με την Γερμανική νομοθεσία).