Νέες επιθέσεις σε βάρος νεαρών στου Φιλοπάππου

Σαν τα…μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι σπείρες που πραγματοποιούν επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων νεαρών που επισκέπτονται την περιοχή του Φιλοπάππου. Παρά τις συνεχείς συλλήψεις ατόμων, κυρίως αλλοδαπών που έχουν συλληφθεί από στελέχη της ασφάλειας, νέες σπείρες συνεχίζουν να σκορπούν τον τρόμο στην περιοχή.

Τελευταία τους θύματα ένας άνδρας και κοπέλα, 22 ετών και οι δύο που δέχτηκαν επίθεση και ακινητοποιήθηκαν από πέντε άγνωστα άτομα στις 22:45 το βράδυ της Δευτέρας. Οι δράστες ασκώντας ψυχολογική και λεκτική βία και απειλώντας τα θύματά τους πως θα τα χτυπήσει, κατάφεραν να τους αποσπάσουν κινητά τηλέφωνα και λίγα χρήματα. Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς την Διονυσίου Αρεοπαγίτου και χάθηκαν μέσα στο πλήθος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 4 Μαρτίου του 2017 η υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών, είχε εξαρθρώσει σπείρα τεσσάρων Αλγερινών, οι οποίοι είχαν διαπράξει 9 ληστείες και 4 διαρρήξεις σε βάρος τουριστών και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, δεν δίσταζαν να ασκούν βία και να τους απειλούν με μαχαίρια προκειμένου να τους δώσουν χρήματα, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.