Το Σάββατο 31-3-2018 με πρωτοβουλία της Ένωσης Αθηνών και φέτος συνδιοργανώθηκε με την ομάδα μπάσκετ της Βουλής, την ομάδα Πόλις Καλλιθέας και  την  Κιβωτό του Κόσμου, φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλλιθέα.

Στο φιλανθρωπικό τουρνουά μας τίμησαν με την παρουσία τους, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Φώφη, η Βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ Χαρούλα, ο Βουλευτής Λάρισας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. κ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μάξιμος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Β’ Αθηνών του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ Ανδρέας, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της Ένωσης Κεντρώων κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Μάριος, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ κ. ΓΑΙΤΑΝΗΣ Τάσος, η Πολιτευτής της  Β’ Αθηνών της Ν.Δ. κ. ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ Ιωάννα, ο Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Παύλος, ο Αναπλ. Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ Σπύρος, ο Γραμματέας Τομέα Προστασίας Πολίτη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. ΨΩΜΑΣ Απόστολος  και ο Πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ Κων/νος.

Επίσης μας τίμησαν, εκ μέρους της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο Αντιπρόεδρος της ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Στάυρος και ο Γραμματέας του Δ.Σ. κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΝ.ΑΞΙ.Α. κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος και ο Β’ Αντιπρόεδρος Βορειοανατολικής Αττικής κ. ΣΥΚΙΑΝΑΚΗΣ Ιωσήφ.

Εκ μέρους της Φυσικής Ηγεσίας παρευρέθησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κων/νος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού Υποστράτηγος κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγος κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος.

Παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος της IPA Ελλάδος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος της IPA Αθηνών κ. ΚΑΡΚΑΛΗΣ Κυριάκος, εκ μέρους της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών ο κ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Κων/νος, ο Πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ κ. ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ Ευάγγελος, ο Γεν. Γραμματέας Α.Μ.Κ.Ε. κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σωτήρης, η Υποδιοικητής Υ.Φ.Α.Α. Αστυνόμος Α’ κ. ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ Μαρία και μέλη της Θεατρικής Ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πριν την έναρξη του τουρνουά βραβεύτηκαν για την κοινωνική τους προσφορά και το φιλανθρωπικό τους έργο η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Πρόεδρος ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Φώφη από τον Γεν. Γραμματέα της Ένωσης Αθηνών κ. ΡΗΓΑ Νικόλαο και τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα και παίχτη της ομάδας της Βουλής κ. ΤΖΑΛΑΛΗ Αθανάσιο, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κων/νος από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αθηνών κ. ΠΑΚΟ Δημοσθένη, τον   Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Β’ Αθηνών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. ΛΟΒΕΡΔΟ Ανδρέα και τον Αντιπρόσωπο της Ένωσης Αθηνών και μέλος της ομάδας Πόλις κ. ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗ Αχιλλέα καθώς και ο Ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου Πατέρας Αντώνιος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ για την ανιδιοτελή προσφορά και φροντίδα του για τα παιδιά από τον Πρόεδρο του Πόλις κ. ΓΟΥΒΑΛΗ Ιωάννη. Επίσης βραβεύτηκε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Δημοσιογράφος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σωτήρης για την προσφορά του στον αθλητισμό από τον Πρόεδρο ΟΠΑΑ κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Κων/νο.

Για την ιστορία νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα Πόλις Καλλιθέας όπου της απονεμήθηκε το κύπελλο από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νο, τη 2η θέση κατέλαβε η ομάδα της Ε.ΑΣ.Υ.Α. την απονομή της οποίας  έκαναν οι Υποστράτηγοι κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας και κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος, την απονομή της 3ης θέσης της ομάδας της Κιβωτού του Κόσμου, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος και ο Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, ενώ στην  4η θέση την ομάδα μπάσκετ της Βουλής βράβευσε η Πολιτευτής της Β’ Αθηνών της Ν.Δ. κ. ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ Ιωάννα και ο  Γεν. Γραμματέας της ΕΝ.ΑΞΙ.Α. κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους και θεατές που παρευρέθησαν στην αθλητική εκδήλωση, οι οποίοι προσέφεραν μεγάλες ποσότητες αγαθών και φαγώσιμα είδη  για τα παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου, τους αθλητές των ομάδων και τον Προπονητή της ομάδας της Ε.ΑΣ.Υ.Α. συνάδελφο κ. ΜΟΥΡΙΧΙΔΗ Ιορδάνη. Ιδιαίτερα όμως την Π.Ο.ΑΣ.Υ. για την συνδρομή της, τους συναδέλφους που επέδειξαν τα αισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα όσους υπηρετούν στην Δ.Α.Ε.Α. και στο Τμήμα Τ.Α.Π.Α. (Τμήμα Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ανηλίκων) το οποίο προσέφερε πέντε (5) κουτιά τρόφιμα.

Η Ένωση Αθηνών θα συνεχίσει να ενισχύει κάθε φορέα με φιλανθρωπικά χαρακτηριστικά, ενώ με δράσεις της θα αναδεικνύει την ανάγκη, αυτή την εποχή παρά ποτέ, να ενισχύονται οι χειμαζόμενες κοινωνικές ομάδες.

Είναι χρέος του καθενός χωριστά… είναι υποχρέωση όλων μας!

 

Για το Δ.Σ.

– Ο –                                                                                  – Ο –

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας

ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                     ΡΗΓΑΣ Νικόλαος