Απίστευτο περιστατικό – Τραυμάτισε αστυνομικό που του έκοβε κλήση για παράνομη στάθμευση

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 70χρονος, ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό ο οποίος του έκοβε κλήση επειδή είχε σταθμεύσει σε χώρο ΑμεΑ.

Ο οδηγός κατηγορείται σύμφωνα με το patrastimes.gr ότι επιτέθηκε και χτύπησε αστυνομικό, αφού πρώτα τον εξύβρισε, γιατί του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες από το Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο είχε παρκάρει πάνω σε θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Μαιζώνος με τον άντρα να οδηγείται στην ασφάλεια της Πάτρας, ενώ για την παροχή των πρώτων βοηθειών τον αστυνομικό, στο μέγαρο της οδού Ερμού κλήθηκε και πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ένας 70χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απείθεια, αντίσταση και εξύβριση.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το απόγευμα, είχε σταθμεύσει παράνομα το αυτοκίνητο του σε θέση στάθμευσης Ατόμου με Ειδικές Ανάγκες και όταν διαπίστωσε ότι, από αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, βεβαιωνόταν η σχετική παράβαση, επιτέθηκε στον τελευταίο, τον οποίο εξύβρισε και τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Ο δράστης συνελήφθη με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ενώ κατά τη σύλληψη του προέβαλλε αντίσταση απωθώντας με τα άκρα του τους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η προανάκριση διενεργήθηκε από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.