Άλλο ένα παράνομο καζίνο εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. στην Αττική (φωτός)

Από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχων για τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν στη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, σε περιοχή της Αττικής, κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα παίγνια.

Από την έρευνα στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία (11) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό τυχερών παιγνίων και μία κεντρική μονάδα ( server ), η οποία αποτελούσε το κέντρο ελέγχου και διαχείρισης.

Αναλυτικότερα, από την έρευνα στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (12) πλήρεις Η/Υ,
  • (310) ευρώ και
  • έγγραφο με ιδιόχειρες σημειώσεις

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 59χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και (5) θαμώνες – παίκτες, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος 49χρονου θαμώνα του καταστήματος, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών για διευκόλυνση ακολασίας άλλων κατά συναυτουργία.

Οι κατασχεθέντες ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα παραδοθούν στη Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών, ενώ το χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.