Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στην άσφαλτο με τους τρεις νεκρούς (φωτός)

Τρεις νεκροί και ένας βαριά τραυματίας, είναι ο απολογισμός του νέου θανατηφόρου ατυχήματος, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ στην περιοχή της Ψαρής Φοράδας στο δρόμο προς την Ιεράπετρα.

Πρόκειται για νεαρούς άνδρες 42, 32, 31 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες διέμεναν στην περιοχή και κάποιοι εξ αυτών είχαν οικογένειες με μικρά παιδιά.

1

Τώρα οι αρχές ερευνούν τα αίτια της νέας τραγωδίας, κάτω από ποιες συνθήκες ο 42χρονος οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στον τοίχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πιθανότατα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του.

2

Το χρονικό 

Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, όπως έχει ήδη γράψει το cretapost, έξω από τον αγροτικό συνεταιρισμό της περιοχής, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί Βούλγαροι προσέκρουσε με σφοδρότητα στον τοίχο του κτιρίου.

Εξαιτίας της πρόσκρουσης τραυματίστηκαν θανάσιμα δύο εκ των επιβαινόντων, ο 42χρονος οδηγός και ο 31χρονος συνεπιβάτης,  ενώ οι άλλοι δύο απεγκλωβίστηκαν μέσα από τις λαμαρίνες του οχήματος από άνδρες της ΕΜΑΚ, που έφτασαν στο σημείο.

Δυστυχώς όμως ο ένας εκ των δύο τραυματιών, ο 20χρονος, υπέκυψε στα τραύματα του και κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο 32χρονος συνοδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Βνειζέλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

3

Έντρομοι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, προκειμένου να δουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε για άλλη μια φορά σε δρόμο της Κρήτης.

Άλλοι δύο άνθρωποι κατέληξαν μετά από τροχαία

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη.

Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για έναν 79χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος παρασύρθηκε κατά τη διάρκεια σύγκρουσης δύο οχημάτων στην οδό Τσόντου Βάρδα στα Χανιά.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, αλλά λίγο αργότερα κατέληξε.

Τη ζωή του όμως έχασε το απόγευμα της Δευτέρας σε αγροτική περιοχή των Ζωφόρων Ηρακλείου και ένας 69χρονος πρώην πυροσβέστης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός πίσω από το τρακτέρ του, μετά από πολύωρη αναζήτηση της οικογένειας του.

Μάλιστα ο άτυχος αγρότης καταπλακώθηκε από τη φρέζα του τρακτέρ και το χέρι του είχε μπερδέψει σε σύρμα του αμπελιού, όπου εκτελούσε γεωργικές εργασίες, φέροντας εκδορές στο πρόσωπο και το σώμα του.