Άγρια δολοφονία για ένα κινητό τα ξημερώματα στο Μαρούσι – Νεκρός 19χρονος από μαχαιριά

Τρεις κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον νεαρό και του κατάφεραν μια μαχαιριά στο στήθος με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν ακαριαία

Όλα εκτυλίχθηκαν στις 05.20 τα ξημερώματα Κυριακής στην πλατεία Ηρώων, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της 18χρονης φίλης του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις άγνωστοι άντρες με fullface πλησίασαν το νεαρό, ενώ ο ένας κρατώντας σουγιά, τον κάρφωσε στο στήθος του μια φορά, κατόπιν του αφαίρεσαν το κινητό και αμέσως εξαφανίστηκαν. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε βαριά τραυματισμένο το νεαρό στο ΚΑΤ, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Η νεαρή κοπέλα σοκαρισμένη από το γεγονός που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της, δίνει έως αυτή την ώρα κατάθεση στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Ληστεία για ένα κινητό

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των κουκουλοφόρων ληστών, που δε δίστασαν για ένα κινητό να αφαιρέσουν τη ζωή νέου παιδιού, σε μια περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής, που θεωρείται “ασφαλής” μιας και δεν έχουν εμφανιστεί ιδιαίτερα φαινόμενα εγκληματικότητας.