Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον 30χρονο παιδόφιλο του Αγρινίου

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν έντρομη η μητέρα ενός 14χρονου αγοριού, έμαθε ότι ο 30χρονος κατάφερε με διάφορα τεχνάσματα να τον βάλει στο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο Αγρίνιο όπου διέμενε μαζί με τον πατέρα του μιας και οι γονείς του είναι χωρισμένοι και με το πρόσχημα ότι θα δουν ταινία ερωτικού περιεχομένου προσπάθησε να ασελγήσει επάνω του.

Τότε, έντρομος ο 14χρονος έφυγε από το σπίτι και εκμυστηρεύτηκε το φρικιαστικό γεγονός στην μητέρα του. Η μητέρα του κατόπιν, πήγε στο κατάστημα όπου εργαζόταν ως delivery τα τελευταία 4 χρόνια και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη για τις πράξεις του ενώ αμέσως και με παρότρυνση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, την επόμενη ημέρα απέλυσε τον 30χρονο Δημήτρη Μαντζαβίνο, παρόλο που για 4 χρόνια δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή στην εργασία του.

Το προφίλ του δράστη από ανθρώπους που τον γνώριζαν

Ο 30χρονος παιδεραστής Δημήτρης Μαντζαβίνος, χαρακτηρίζεται ως ένα άτομο πολύ κοινωνικό και φιλότιμο, το οποίο δούλευε ως delivery και ενίοτε ως υδραυλικός, πάντα εργατικός και χαμηλών τόνων. Δεν δημιουργούσε προβλήματα με την συμπεριφορά του, ενώ όσοι τον γνωρίζουν, σοκαρίστηκαν από τις εξελίξεις.

Έμενε με τον πατέρα του, ενώ έχει ακόμα έναν αδερφό ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό όπου εργάζεται. Από το περιβάλλον του δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ουδέποτε είχε δώσει την παραμικρή αφορμή με την συμπεριφορά του, ενώ δεν είχε εκδηλώσει κάτι περίεργο μέχρι να βγουν στο φως της δημοσιότητας η πρώτη καταγγελία της μητέρας του 14χρονου και άλλης μιας μητέρας, επίσης 14χρονου αγοριού, όπου με την ίδια τακτική και δικαιολογία, κατάφερε να τον βάλει στο διαμέρισμά του.

Και στις δυο περιπτώσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε έως αυτή την ώρα, δεν υπήρξε πράξη παρά μόνο παρενόχληση, αφού τα ανήλικα αγόρια κατάφεραν και διέφυγαν από τον δράστη όταν αντιλήφθηκαν τις αρρωστημένες προθέσεις του.

Ο Δημήτρης Μαντζαβίνος, του Παντελή και της Ελένης, γεννήθηκε στις 07/09/1988 στo Αγρίνιο, όπου και κατοικεί. Ο Εισαγγελέας διέταξε άμεσα στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του, για να διαπιστωθεί αν ο 30χρονος εμπλέκεται και σε άλλες όμοιες πράξεις.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Μπαταγκιώνης