Παραλίγο τραγωδία νωρίτερα στον Άγιο Στέφανο – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρένο. Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός – Εικόνες φρίκης

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.30 στον σταθμό του Αγίου Στεφάνου, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του 55χρονου οδηγού του οχήματος.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από το όχημά του σοβαρά τραυματισμένος ενώ μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου αυτή την ώρα χειρουργείται.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαρτύρων, ο 55χρονος οδηγός του λευκού Suzuki Vitara, κάτοικος της περιοχής, παραβίασε για άγνωστο λόγο την προστατευτική μπάρα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το δεύτερο βαγόνι της αμαξοστοιχίας η οποία μόλις είχε ξεκινήσει και κινούταν με μικρή ταχύτητα από τον σταθμό του Αγίου Στεφάνου. Σε περίπτωση που η ταχύτητα του τρένου ήταν μεγαλύτερη, τότε θα μιλούσαμε αυτή την ώρα για τραγωδία.

Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ έως αυτή την ώρα είναι κλειστός ο δρόμος στο σημείο, μέχρι να αποκατασταθεί από τα αρμόδια συνεργεία του ΟΣΕ η ζημιά στην προστατευτική μπάρα.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το Policenews από το σημείο, αλλά και του οχήματος που έγινε σχεδόν μια άμορφη μάζα:

Ρεπορτάζ: Άγγελος Μπαταγκιώνης