ΕΚΑ Θεσ/κης: «Ιστορική αναδρομή στην Ενότητα – Το 2011 σας ακολουθεί»

Λέμε ΝΑΙ στην Ενότητά άλλα όχι «a la cart»! Ό,τι έχουμε να πούμε το λέμε δημοσίως, επώνυμα και τεκμηριωμένα! Όταν μας χτυπάνε με ψέματα και λάσπη απαντάμε με αλήθειες που δυστυχώς πονάνε. Σταματήστε ορισμένοι να διεκδικείτε το άσπιλο, το αμόλυντο, το νέο, όταν όλοι ξέρουμε την αλήθεια που δεν σας επιβεβαιώνει.

Κανείς δεν ασχολείται μαζί σας επί προσωπικού, για το πώς όμως μεταχειρίζεστε το όποιο συνδικαλιστικό αξίωμα και θέση που κατέχετε θα υπάρχει και λόγος και αντίλογος.

Να τελειώνουμε λοιπόν με τον λαϊκισμό και τις ανακρίβειες και να σταματήσουν κάποιοι να φαντάζονται ότι τους βρίζουν και ότι τους «χτυπάνε» για να προκαλέσουν τη λύπη των συναδέλφων.

Είναι γνωστό ότι οι Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης αποτελούν, δυστυχώς, ότι χειρότερο από άποψης καταστρατηγήσεων των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων και αυτό είναι πανελλαδικά γνωστό. Ο εργαζόμενος Αστυνομικός της Θεσσαλονίκης είναι ο πλέον αδικημένος και γι’ αυτό φέρετε και εσείς μεγάλη ευθύνη με τα λάθη και τις παραλείψεις σας.

Υστερόγραφο 1 : Την κοκκινοσκουφίτσα σε αυτό το παραμύθι δεν την έφαγε ο κακός ο λύκος.

Υστερόγραφο 2 : Όταν ψηφίστηκε η απλή αναλογική ποιοί συνάδελφοι έτρεξαν πρώτοι και έφτιαξαν το 2011 δική τους συνδικαλιστική παράταξη στην πόλη μας γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την Ενότητα που με τόσο στόμφο επικαλούνται σήμερα??? Μήπως ήταν η ΑΣΠΑ???

Υστερόγραφο 3 : Εφόσον λέτε ότι οι Συνάδελφοι έχουν λόγο και κρίση, κάτι που το επικροτούμε και το ενθαρρύνουμε ως ΕΚΑ, γιατί συνεχώς γκρινιάζετε για την κριτική που σας ασκούν??? Να θυμάστε, κανείς δεν βρίσκεται μέσα στην γυάλα, ΟΛΟΙ κρινόμαστε.

ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος

Μέλος ΕΚΑ