Νεότερα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή ερωτικά αντίποινα πίσω από το πιστολίδι του Χαϊδαρίου νωρίτερα

Οι πρώτες εκτιμήσεις έμπειρων αστυνομικών που μίλησαν στο Policenews κάνουν λόγο -σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία- είτε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και εμπλοκή του θύματος σε υπόθεση ναρκωτικών, είτε για ερωτικά αντίποινα. Φύλλο και φτερό κάνει αυτή την ώρα το σημείο αλλά και της οικίας της 29χρονης γυναίκας από την Αλβανία η Ασφάλεια.

Στο Τζάνειο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση η 29χρονη γυναίκα μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα είναι Αλβανικής καταγωγής, ενώ οι δράστες φαίνεται πως της έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι της, στην οδό Αγίας Παρασκευής στο άλσος Χαϊδαρίου.

Ιατρικές πηγές αναφέρουν πως η γυναίκα φέρει τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο η σφαίρα πέρασε ξώφαλτσα, έχει επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνεί με τους γιατρούς στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι αναζητούν μαρτυρίες και βίντεο ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησαν οι δράστες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα κίνητρα πίσω από την επίθεση είναι προσωπικά.