Mε επιτυχία και μεγάλη προσέλευση η εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τις οικογένειες τους (φωτός)

Τα παραδοσιακά Κούλουμα γιόρτασαν χθες, Καθαρά Δευτέρα, αστυνομικοί και πολιτικοί υπάλληλοι της Ελληνικής Αστυνομίας με τις οικογένειες τους, στις εγκαταστάσεις των εξοχών του Σώματος, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Η εκδήλωση που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και προσέλκυσε πολύ κόσμο, συνδιοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές, με πλούσιο πρόγραμμα, που περιελάμβανε παραδοσιακό γλέντι, με τη μουσική επιμέλεια της μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας, παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα και άφθονα Σαρακοστιανά εδέσματα.

Κυριάρχησε το κέφι και ο χορός καθώς και πλήθος εκπλήξεων και δώρων για τα μικρά παιδιά, τους μικρούς μας φίλους, που διασκέδασαν με ανιματέρ και συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια, που είχαν οργανωθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Στο προσωπικό και τις οικογένειες τους ευχήθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, που παρέστησαν στην εκδήλωση.

Παρέστησαν ακόμα, ο Προϊστάμενος Επιτελείου, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφαλείας, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής, ο βοηθός Προϊσταμένου Επιτελείου, Υποστράτηγος Γεώργιος Τηλελής, Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα με τις καλύτερες εντυπώσεις από τους συμμετέχοντες και την προσδοκία να επαναληφθεί την επομένη χρονιά.