Αυτοί είναι οι μαϊμού λογιστές που εξαπατούσαν ηλικιωμένους – Στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, 29χρονου ημεδαπού που συνελήφθη προχθές (13-02-2018) στη Χαλκίδα, καθώς και της 45χρονης συνεργού του, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της απάτης, καθώς και η σε βάρος τους ασκηθείσα ποινική δίωξη.

Πρόκειται για τους:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σπυρίδων – Παναγιώτη του Ευθυμίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε την 16-04-1989 στην Αθήνα, κάτοικος Ζεφυρίου Αττικής και

ΣΙΣΚΟΥ Ελένη του Ελευθερίου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε την 06-12-1973, κάτοικος Μενιδίου Αττικής

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για το αδίκημα της απάτης ιδιαίτερης μεγάλης αξίας, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση θα υποβοηθήσει την πληρέστερη εξιχνίαση της ερευνώμενης υπόθεσης και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα των παραπάνω ατόμων, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2221-0-37030 & 2221-0-37033 του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.