ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραυματίες Αστυνομικοί μετά από καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών

13/02/2018 00:52

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Άρτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καταδίωξη της αστυνομίας ξεκίνησε από την Άρτα και συνεχίστηκε ως την πλατεία της Κυράτσας,όπου κατάφερε η αστυνομία να αποκλείσει τον καταδιωκόμενο δράστη.

Εν συνεχεία αυτός στράφηκε με την καραμπίνα του κατά των αστυνομικών, με συνέπεια να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί.

Το χρονικό της ένοπλης συμπλοκής

Ανταλλαγή πυροβολισμών, με δύο τραυματίες αστυνομικούς και στην εντατική τον 37χρονο δράστη επίθεσης σε οικογένεια, είναι ο απολογισμός της συμπλοκής που έγινε χθες το βράδυ στην ‘Αρτα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τις 9:30 το χθες βράδυ, σε συνοικία της πόλης της Άρτας, 37χρονος άρχισε να πυροβολεί με μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα, εναντίον σταθμευμένου αυτοκινήτου μέσα στο οποίο ήταν ένα ζευγάρι και το παιδί τους. Έντρομος ο οδηγός, κατάφερε να απομακρυνθεί και κατόπιν ειδοποίησε την Αστυνομία. Μία ώρα αργότερα ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στον ‘Αγιο Δημήτριο, στην περιοχή του Πέτα όπου άρχισε καταδίωξη.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει από τους αστυνομικούς, άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, με αποτέλεσμα να ανταποδώσουν τα πυρά. Αποτέλεσμα της συμπλοκής, ήταν να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί, ο ένας στο πόδι και ο δεύτερος στην κοιλιά και τον θώρακα από σκάγια και σοβαρά ο 37χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η έρευνα της Αστυνομίας για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *