Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρός 47χρονος ψαράς

Νεκρός βρέθηκε, σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον ιστιοπλοικό όμιλο ΠΟΙΑΘ, στο Φαλιράκι, ο 46χρονος ερασιτέχνης ψαράς τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες (9/2) το βράδυ.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, ο ψαράς εντοπίστηκε έπειτα από πολύωρες έρευνες ανδρών του Λιμεναρχείου αλλά και μελών της Ομάδας Διασωστών του νησιού, που είχαν ξεκινήσει από χθες (9/2) το βράδυ.

Το επίσημο δελτίο τύπου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ότι 47χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για ψάρεμα στην περιοχή Φαληράκι Κέρκυρας, βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας και έκτοτε αγνοείται.
Άμεσα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας μετέβησαν στην περιοχή, ενώ περιπολικά σκάφη και σκάφη της Ομάδας Διάσωσης Κέρκυρας με τη συνδρομή ιδιωτών δυτών ξεκίνησαν έρευνες από θαλάσσης.

Η σορός εντοπίστηκε πλησίον της προβλήτας του ΠΟΙΑΘ Κέρκυρας και περισυνελέγη από στελέχη περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στην ξηρά και στη συνέχεια στο Γ.Ν. Κέρκυρας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διαδικασία διενέργειας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.